400€

Комплет кујна

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 10919

  • Објавено: јануари 26, 2020

  • Цена: 400€

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: All

  • Контакт тел. број: 075210606

  • Прегледи: 162

Опис

Се продава комплет блок кујна, шпорет,чешма,лавабо и бољерче.

Стари се две години и одлично сочувани. Спецификациите за шпоретот ги има на следниот линк: https://www.ex.mk/index.php/beko-cse-67300-gw-detail