599 €

Вентилација, прочистување на воздух и греење

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 30072

  • Објавено: септември 29, 2021

  • Цена: 599 €

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 289

Опис

Tion Breezer O2 е компактна единица за вентилација, прочистување на воздухот и загревање на истиот во ладните денови. Tion Breezer O2 ви овозможува да дишете свеж, чист и со кислород збогатен воздух без потреба од отворање на прозори. Уредот се монтира на надворешен ѕид, го зема возухот од надвор, го прочистува ( користи три филтри: предфилтер класа F7, филтер со активен јаглен и HEPA филтер ) и го загрева на собна температура.