ОгласникД – Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами | https://oglasnikd.mk ОгласникД е место каде можеш да продадеш се што не ти треба и да купиш се што ќе посакаш. Технички најоптимизирана страница во Македонија Wed, 18 Nov 2020 20:38:23 +0000 mk-MK hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.1 TRANSSICA SHEMALE, GRADI IMAM SAMO JAS, TRANSS DEVOJKA, EDINSTVENA VISTINSKA VO MAKEDONIJA, DISKRETNI SREDBI, DISKRETNO DRUZENJE, ZABAVA https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/transsica-shemale-gradi-imam-samo-jas-transs-devojka-edinstvena-vistinska-vo-makedonija-diskretni-sredbi-diskretno-druzenje-zabava-16/ https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/transsica-shemale-gradi-imam-samo-jas-transs-devojka-edinstvena-vistinska-vo-makedonija-diskretni-sredbi-diskretno-druzenje-zabava-16/#respond Wed, 18 Nov 2020 13:01:30 +0000 https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/transsica-shemale-gradi-imam-samo-jas-transs-devojka-edinstvena-vistinska-vo-makedonija-diskretni-sredbi-diskretno-druzenje-zabava-16/ TRANSS,TRANSSICA,SHEMALE DEVOJKA. 077-642-494 EDINSTVENA IMAM GRADI SAMO JAS. EDNA EDINA TRANSSICA VO MAKEDONIJA DISKRETNI SREDBI ,DISKRETNA ZABAVA I DISKRETNO DRUZENJE I UBAVI NEZABORAVNI MOMENTI, SO NAJZGODNA ,NAJUBAVA I NAJSEKSI, VO SEKSI DOLNI VEZ, EDINSTVENA VO MAKEDONIJA. EDINSTVENA SHEMALE TRANSSICA DEVOJKA TRANSSEXUALKA , SHEMALE DEVOJKA,SO SITE ZENSKI OBLINI I ATRIBUTI. SO PRIRODNI GRADI broj 5. SO […]

The post TRANSSICA SHEMALE, GRADI IMAM SAMO JAS, TRANSS DEVOJKA, EDINSTVENA VISTINSKA VO MAKEDONIJA, DISKRETNI SREDBI, DISKRETNO DRUZENJE, ZABAVA appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
TRANSS,TRANSSICA,SHEMALE DEVOJKA.
077-642-494
EDINSTVENA IMAM GRADI SAMO JAS. EDNA EDINA TRANSSICA VO MAKEDONIJA DISKRETNI SREDBI ,DISKRETNA ZABAVA I DISKRETNO DRUZENJE I UBAVI NEZABORAVNI MOMENTI, SO NAJZGODNA ,NAJUBAVA I NAJSEKSI, VO SEKSI DOLNI VEZ, EDINSTVENA VO MAKEDONIJA. EDINSTVENA SHEMALE TRANSSICA DEVOJKA TRANSSEXUALKA , SHEMALE DEVOJKA,SO SITE ZENSKI OBLINI I ATRIBUTI. SO PRIRODNI GRADI broj 5. SO EDINSTVENA TRANSSICA VO MAKEDONIJA. ZA GOSPODA I DAMI. ZA NEZABORAVNO DRUZENJE.
Moj Tel: 077642494
TEL: 077-642-494
N A T A L I J A
+18

The post TRANSSICA SHEMALE, GRADI IMAM SAMO JAS, TRANSS DEVOJKA, EDINSTVENA VISTINSKA VO MAKEDONIJA, DISKRETNI SREDBI, DISKRETNO DRUZENJE, ZABAVA appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/transsica-shemale-gradi-imam-samo-jas-transs-devojka-edinstvena-vistinska-vo-makedonija-diskretni-sredbi-diskretno-druzenje-zabava-16/feed/ 0
Izrabotka I montaza na mebel po naracka https://oglasnikd.mk/kupi-prodaj/izrabotka-i-montaza-na-mebel-po-naracka-2/ https://oglasnikd.mk/kupi-prodaj/izrabotka-i-montaza-na-mebel-po-naracka-2/#respond Wed, 18 Nov 2020 09:38:25 +0000 https://oglasnikd.mk/kupi-prodaj/izrabotka-i-montaza-na-mebel-po-naracka-2/ Изработка на мебел од : Иверица и Медијапан – Кујни – Плакари – Тв-Комоди – Детски Соби – Спални Соби И друго Масивно Дрво : – Газишта за скали – Врати – Прозорци – Капаци за прозорци И друго Kontakt 076985046 Cena po dogovor

The post Izrabotka I montaza na mebel po naracka appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
Изработка на мебел од :
Иверица и Медијапан
– Кујни
– Плакари
– Тв-Комоди
– Детски Соби
– Спални Соби
И друго

Масивно Дрво :
– Газишта за скали
– Врати
– Прозорци
– Капаци за прозорци
И друго

Kontakt 076985046
Cena po dogovor

The post Izrabotka I montaza na mebel po naracka appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
https://oglasnikd.mk/kupi-prodaj/izrabotka-i-montaza-na-mebel-po-naracka-2/feed/ 0
Се барат Госпоѓа за озбилно околу Пелагонија https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/%d1%81%d0%b5-%d0%b1%d0%b0%d1%80%d0%b0%d1%82-%d0%b3%d0%be%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%93%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%be%d0%b7%d0%b1%d0%b8%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%bb%d1%83-%d0%bf%d0%b5%d0%bb%d0%b0/ https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/%d1%81%d0%b5-%d0%b1%d0%b0%d1%80%d0%b0%d1%82-%d0%b3%d0%be%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%93%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%be%d0%b7%d0%b1%d0%b8%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%bb%d1%83-%d0%bf%d0%b5%d0%bb%d0%b0/#respond Sun, 15 Nov 2020 19:40:18 +0000 https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/%d1%81%d0%b5-%d0%b1%d0%b0%d1%80%d0%b0%d1%82-%d0%b3%d0%be%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%93%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%be%d0%b7%d0%b1%d0%b8%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%bb%d1%83-%d0%bf%d0%b5%d0%bb%d0%b0/ Се бара Госпоѓа за сериозна Врска со помлад Господин. По можност да е околу Битола , Ресен или Прилеп. Кoнтакт : zoki-juve@hotmail.com

The post Се барат Госпоѓа за озбилно околу Пелагонија appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
Се бара Госпоѓа за сериозна Врска со помлад Господин. По можност да е околу Битола , Ресен или Прилеп.
Кoнтакт : zoki-juve@hotmail.com

The post Се барат Госпоѓа за озбилно околу Пелагонија appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/%d1%81%d0%b5-%d0%b1%d0%b0%d1%80%d0%b0%d1%82-%d0%b3%d0%be%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%93%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%be%d0%b7%d0%b1%d0%b8%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d0%be%d0%ba%d0%be%d0%bb%d1%83-%d0%bf%d0%b5%d0%bb%d0%b0/feed/ 0
18 годишен дечко бара маж 35-45 години за секс https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/18-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d0%b5%d1%87%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d0%b0%d1%80%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%b6-35-45-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d0%b5%d0%ba/ https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/18-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d0%b5%d1%87%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d0%b0%d1%80%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%b6-35-45-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d0%b5%d0%ba/#respond Fri, 13 Nov 2020 01:33:48 +0000 https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/18-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d0%b5%d1%87%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d0%b0%d1%80%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%b6-35-45-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d0%b5%d0%ba/ 18 годишен дечко бара маж кој да има 30-45 години сакам да пушам да ме е.е кај него дома само скопје кој е заинтересиран нека ми прати слика од неговиот пенис на меил и ќе се договориме.

The post 18 годишен дечко бара маж 35-45 години за секс appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
18 годишен дечко бара маж кој да има 30-45 години сакам да пушам да ме е.е кај него дома само скопје кој е заинтересиран нека ми прати слика од неговиот пенис на меил и ќе се договориме.

The post 18 годишен дечко бара маж 35-45 години за секс appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/18-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d0%b5%d1%87%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d0%b0%d1%80%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%b6-35-45-%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d1%81%d0%b5%d0%ba/feed/ 0
Povoljna izrada sajta, 50 eura https://oglasnikd.mk/uslugi/povoljna-izrada-sajta-50-eura/ https://oglasnikd.mk/uslugi/povoljna-izrada-sajta-50-eura/#respond Wed, 11 Nov 2020 18:23:20 +0000 https://oglasnikd.mk/uslugi/povoljna-izrada-sajta-50-eura/ “Izrada sajtova, on line prodavnica, blog, e-shop za pravna i fizicka lica. Takodje, radimo izradu sajtova i za vlasnike nekretnina, odgajivacnica pasa, apartmana, stan na dan… Na osnovu Vaših potreba, možemo da ponudimo sledeće: – Izrada web sajta, na WordPress platformi, – Izrada demo verzije sajta, pre odobrenja finalne verzije sajta, – Uslugu da umesto […]

The post Povoljna izrada sajta, 50 eura appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
“Izrada sajtova, on line prodavnica, blog, e-shop za pravna i fizicka lica. Takodje, radimo izradu sajtova i za vlasnike nekretnina, odgajivacnica pasa, apartmana, stan na dan…

Na osnovu Vaših potreba, možemo da ponudimo sledeće:

– Izrada web sajta, na WordPress platformi,
– Izrada demo verzije sajta, pre odobrenja finalne verzije sajta,
– Uslugu da umesto Vas izvršimo zakup hostinga I domena, u Vaše ime,
– Izrada naslovne stranice, sa multimedijalnim sadrzajem,
– Izrada ostalih stranica prema Vašem zahtevu (O nama, Misija firme, Galerija , Proizvodni
asortiman, I ostale stranice prema Vasem zahtevu)
– Ubacivanje Google mape, sa obelezenom lokacijom Vaše kompanije,
– Prikazivanje Vašeg proizvodnog asortimana po grupama I pojedinačno, sa kratkim opisom
proizvoda,
– Izrada Kontakt stranice, sa adresama I kontaktima I kontakt formom za slanje upita direktno
sa sajta,
– Povezivanje sajta sa nalozima na društvenim mrežama,
– Prijava sajta na Google direktorijum,
– Otvaranje e-mail naloga,
– Uputstvo za korišćenje administativnog panela radi modifikacije I izmena najvažnijih delova
sajta.

CENA : 50 eura.

Kontakt:
Nenad
Mob +381 66 508 47 63
E-mail: sajtovi01@gmail.com

The post Povoljna izrada sajta, 50 eura appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
https://oglasnikd.mk/uslugi/povoljna-izrada-sajta-50-eura/feed/ 0
Zoco55 https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/zoco55/ https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/zoco55/#respond Tue, 10 Nov 2020 20:46:02 +0000 https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/zoco55/ Baram devojka ili zena za ozbilno samo kontakt preku mail.. zoran-juve@hotmail.com

The post Zoco55 appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
Baram devojka ili zena za ozbilno samo kontakt preku mail.. zoran-juve@hotmail.com

The post Zoco55 appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/zoco55/feed/ 0
Mlad decko bara devojka ili zena https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/mlad-decko-bara-devojka-ili-zena/ https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/mlad-decko-bara-devojka-ili-zena/#respond Tue, 10 Nov 2020 20:31:20 +0000 https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/mlad-decko-bara-devojka-ili-zena/ Imam 20 godini od Strumica Baram devojki za sex sami, trojka, ili orgi

The post Mlad decko bara devojka ili zena appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
Imam 20 godini od Strumica
Baram devojki za sex sami, trojka, ili orgi

The post Mlad decko bara devojka ili zena appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/mlad-decko-bara-devojka-ili-zena/feed/ 0
Задоволства, дружби, масажи за девојки, постари жени, мајки и парови https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0-%d0%b4%d1%80%d1%83%d0%b6%d0%b1%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%b0%d0%b6%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%b2%d0%be%d1%98%d0%ba%d0%b8/ https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0-%d0%b4%d1%80%d1%83%d0%b6%d0%b1%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%b0%d0%b6%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%b2%d0%be%d1%98%d0%ba%d0%b8/#respond Tue, 10 Nov 2020 17:49:52 +0000 https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0-%d0%b4%d1%80%d1%83%d0%b6%d0%b1%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%b0%d0%b6%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%b2%d0%be%d1%98%d0%ba%d0%b8/ Задоволства, дружби, масажи за девојки, постари жени, мајки и парови нуди 27 годишен добро граден дечко. Загарантирана дискреција, задоволства и незаборавен провод. Заинтересирани пишете маил: nikskk93@gmail.com

The post Задоволства, дружби, масажи за девојки, постари жени, мајки и парови appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
Задоволства, дружби, масажи за девојки, постари жени, мајки и парови нуди 27 годишен добро граден дечко.
Загарантирана дискреција, задоволства и незаборавен провод.
Заинтересирани пишете маил: nikskk93@gmail.com

The post Задоволства, дружби, масажи за девојки, постари жени, мајки и парови appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0-%d0%b4%d1%80%d1%83%d0%b6%d0%b1%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d1%81%d0%b0%d0%b6%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%b2%d0%be%d1%98%d0%ba%d0%b8/feed/ 0
Zabava za gospoda https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/zabava-3/ https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/zabava-3/#respond Tue, 10 Nov 2020 10:33:29 +0000 https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/masaza-relax/ Kontakt na tel.12-22h 075807672

The post Zabava za gospoda appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
Kontakt na tel.12-22h 075807672

The post Zabava za gospoda appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
https://oglasnikd.mk/licni-kontakti/zabava-3/feed/ 0
Se prodava https://oglasnikd.mk/avtomobili/se-prodava-3/ https://oglasnikd.mk/avtomobili/se-prodava-3/#respond Mon, 09 Nov 2020 04:04:18 +0000 https://oglasnikd.mk/avtomobili/se-prodava-3/ Se prodava

The post Se prodava appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
Se prodava

The post Se prodava appeared first on ОгласникД - Oglasi | oglasnikd.mk | Огласи | Автомобили | Недвижнини | Компјутери | Мобилн телефони | Услуги,Бизнис | Вработување | Реклами |.

]]>
https://oglasnikd.mk/avtomobili/se-prodava-3/feed/ 0