2000ден

SE PRODAVA MICRO SD HUAWEI PRO 1TB NOV

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 7550

 • Објавено: септември 6, 2019

 • Цена: 2000ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Контакт тел. број: 076-567-124

 • Прегледи: 191

 • екран на допир: екран на допир

 • надворешна тастатура: надворешна тастатура

 • заштитна маска: заштитна маска

 • Марка: Марка

Опис

SE PRODAVA MICRO SD HUAWEI PRO 1TB NOVO NE ISKORISTENA PROVERENA SO GARACIJA 100% MOSE DA SE PROVERI NA LICE MESTO JA CITS SEKOJ TELEFON

Ознаки :