Prodavam MOTORI za KOMPRESOR i VITRINI

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 34975

  • Објавено: јануари 11, 2023

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 78

Опис

Продавам мотори за компресор и одржување витрини. Тел. 077970913