1200€

MOLECULAR FREQUENCY RESONANCE LOCATOR

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 9283

  • Објавено: ноември 7, 2019

  • Цена: 1200€

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Гевгелија

  • Контакт тел. број: 070543762

  • Прегледи: 71

Video

http://www.geofazma-detectors.tripod.com

Опис

• Електронски 12 -волтна батерија и кристален систем за напојување што работи на напон и фреквенција резонанца
• Не е доусинг роуд.
• Нема сигнали до несакани метали или магнетни минерали-Загарантирано!
• Екстремни можности за големи растојанија на мали и големи количини на злато и сребро
• Примерок од комората ви овозможува да пронајдете „метал или минерал“ не само злато и сребро!
• Дијаманти, метеорити, платина, злато, сребро, природно и рафинирано злато, бакар, итн.
• Нема сигнали до несакани метали, вклучувајќи: олово, месинг, алуминиум, магнетни карпи или железо – Загарантирано!
• Екстремни можности за долги растојанија на мали и големи количини на злато и сребро
• Новото тестирање на теренот на GOLDEN TRACK верзијата покажува растојанија поголеми од 2800 стапки (850 m )на единечна 2 грама „закопана“ сребрена и златна монета!
• Зголемени можности за длабочина од 2 до 4 метри на закопаните цели за тестирање.
• Примерок од комората ви овозможува да пронајдете „метал или минерал“ не само злато и сребро!
• Дијаманти, метеорити, платина, злато, сребро, природно и рафинирано злато, бакар, итн.
• Неколку милји се движат на поголеми цели.

Ознаки :