Casio, edifice

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 7007

  • Објавено: август 22, 2019

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 445

Опис

Изгребан на ремчето минимално, кое може да се промени. Носен и користен 5/6 месеци.
Кратен е, деловите се во кутијата и истите може да ги склопите.
Цена:3, 000 денари
Може и промена на цената по договор

Ознаки :