1400 $

BLACK HAWK DR-100 -GOLD DETECTOR

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 7078

  • Објавено: август 23, 2019

  • Цена: 1400 $

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Гевгелија

  • Прегледи: 698

Опис

Функција:
– Дигитален ласерски детектор.
– Открива длабочини до 30 метри.
– Уред со двоен систем на два вида истражувања дава поголема можност да добие поточни резултати што овозможуваат можност за откривање на целта и мерење на длабочината на целта.
– Скенирајте земји и Анкета за краток период.

Можност за подесување на уред за откривање на следниве елементи: злато, сребро, скапоцен камен (рубин-сафир-смарагд), дијамант, итн.

Антената (бакарот) склопувана на горниот дел на уредот според системот на слободно движење на антената беше синтетизирана и развиена за да биде прва во светот и специјалист за откривање на златна грутка и злато, сребро и скапоцен камен и катакомби под површината на земјата до длабочина од 30 метри и 1000 метри пред мене.

Двете карактеристики што се достапни во уредот за истражување и пристап до целта.
– Упатството работи оддалечено, без потреба од несакана трансплантација. Земјните сензори треба да го достигнат златото и скапоцен камен преку упатството за водичи.

Спецификација:
Модел: GR-100
Работен напон: 12V
Фреквенција на откривање: 2300MHz
Екран: LED дисплеј
Име на производот: Детален метал детектор на златен гем
Тип на моќност: Полнат
Со LCD екран или не: Да
Опрема за DIY: обработка на метали
Опсег на откривање: 1000М
Карактеристики: индукција на пулсот
Тип на откривање: злато, сребро, бисер, дијамант
Откривање на длабочина: 30М
Режим на скенирање: Позиционирање за откривање на дигитален ласер
Случај за пакување: Водоотпорен и отпорен на удар
Големина: 440 x 400 x180mm
Како да се користи и открие злато:
Ние го носиме уредот директно паралелно со почвата и го вклучуваме уредот со кликнување на екранот и избор на цел што треба да се пребарува.
На пример (злато): треба да го избереме златниот метал.
Потоа го избираме предниот опсег и правото да пребаруваме според големината на областа што сакаме да ја побараме, на пример и потоа да почекаме малку за уредот да испраќа сигнали и вибрации во земјата во форма на вертикални и хоризонтални,
и потоа влегуваме во машината во областа што треба да се скенира за уредот да собере каков било сигнал од металот, што сме го одбрале, при преземање на целта, движење на радарски уред на хидрауликата, оди кон целта и го следиме уредот до сигнал кога стоите директно над целта и точно утврдете ја длабочината на целта.

Ознаки :