3000 €

Se prodava

Детали

 • Оглас: 24551

 • Објавено: ноември 9, 2020

 • Цена: 3000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Струмица

 • Прегледи: 332

 • година : 2005

 • километража : 20000

 • Продавам/ купувам: се продава

 • гориво: нафта

 • регистрација: македонска

 • менувач: рачен

 • Марка: Fiat