се продaвa џип

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 9213

  • Објавено: ноември 4, 2019

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Кавадарци

  • Контакт тел. број: 070-787-361

  • Прегледи: 164

  • година : 1991

  • километража : 40.000km

  • за: се продава

Опис

Се продaвa uaz џип.Ценa по договор. Тел зa контaкт 070-787-361

Ознаки :