kontaktklubeva
kontaktklubeva Verified

Член од  октомври 14, 2018

Offline
 

Како најстара агенција за запознавање и дружење koја постои веќе 20 години ја уживаме довербата на преку 20000 членови, од сите градови во Македонија и сите старосни групи, двата пола и сите видови на сексуална ориентација. Функционираме преку конференциско поврзување на нашите членови, по што директно телефонски разговарате со избраниот член и се договарате за средба. За да стапите во контакт со било кој од нашите членови треба да се јавите на 0500 22222 (45 денари минута + ДДВ за постари од 18 години) и да се зачлените. Зачленувањето трае неколку минути и членството е доживотно.Ве очекуваме 24 часа на ден.